Outsourcing

De salarisadministratie in AFAS uitbesteden

Buro Payroll neemt op meerdere manieren werk uit handen. Van controle tot het volledig overnemen van de salarisadministratie. Er kunnen verschillende redenen zijn om deze kritische werkzaamheden uit te besteden. Redenen om te kiezen voor outsourcing van de salarisadministratie zijn:

» Geen specifieke kennis op het gebied van salarisadministratie
» Behoefte aan stabiliteit van de salarisadministratie
» Kosten- of tijdbesparing
» Zowel het vier-ogen-principe als de functiescheiding gewaarborgd
» Optimalisatie wensen
» Voorkomen van achterstanden 

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

De start van een goede samenwerking begint met onze Payroll-scan. In deze nulmeting bepalen we het startpunt en brengen we de payroll processen in kaart. Hierbij nemen we de AFAS inrichting mee, zodat de aanlevering en verwerking op een veilige manier plaatsvindt. Na het aanleveren van een adviesrapport waarin de afspraken zijn vastgelegd, zorgen we voor een soepele overgang naar ons gespecialiseerde outsourcingsteam.

Hierna kunt u periodiek rekenen op correcte salarisruns vanuit Buro Payroll, uiteraard werken we AVG-proof én hebben wij het toepassen van de wet & regelgeving belangrijk (wij zijn op dit moment bezig met de ISAE 3402 certificering). Doordat de kwaliteit en integriteit geborgd zijn met dit ISAE-certificaat, neemt de accountantscontrole straks minder tijd in beslag!

Waarom klanten voor ons kiezen

Zij kiezen voor een samenwerking met Buro Payroll vanwege de volgende voordelen:

Kosten- en tijdbesparing

Interne medewerkers kunnen zich focussen op de primaire bedrijfsprocessen. Ons outsourcing team zorgt voor een kloppende salarisadministratie, in minder uren. Dit zorgt voor tijd- en kostenbesparing.

Kennis en Expertise

Buro Payroll heeft ca. 35 specialisten op het gebied van salarisadministratie, HR en AFAS in huis. Onze klanten zijn verzekerd van advies op maat dankzij het persoonlijke contact en de inhoudelijke kennis. 

Persoonlijk contact

Onze klanten mogen vertrouwen op een snelle service met vaste aanspreekpunten. Samen maken we duidelijke afspraken over de gewenste samenwerking, welke we vastleggen in een Service Level Agreement.
Benieuwd wat
wij bieden?

Bel of mail Sebastiaan

06-33847054
sebastiaan@buropayroll.nl