Administratie uitbesteden

Wilt u geen omkijken meer hebben naar de administratie van uw onderneming? Schakel dan Buro Payroll in. Dankzij onze flexibele ondersteuning bent u ervan verzekerd dat uw organisatie snel en flexibel tijdelijke medewerkers kan inzetten met een gedegen kennis van diverse informatiesystemen en officepakketten. Onze experts staan altijd voor u klaar om ondernemers zoals u te helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het outsourcen en detacheren van specialisten op het gebied van (personeels)administratie, boekhouding en meer.

Waarom uw administratie uitbesteden?

Dankzij onze professionals hoeft u nooit bang te zijn voor capaciteitsproblemen. Door de inzet van een tijdelijke medewerker blijft de continuïteit en kwaliteit gewaarborgd. Indien u hulp nodig heeft om uw salarisadministratie draaiende te houden bemiddelen wij graag. Voor tijdige projecten is het ook mogelijk interims te regelen die u ondersteunen. Het is ons doel uw werk door te laten gaan, zodat er geen achterstanden ontstaan.

Administrateurs met ruime kennis

Al onze specialisten zijn geselecteerd op zeer hoge eisen. Allemaal hebben ze ruime kennis van verschillende salarissoftware. Elke medewerker heeft een eigen specialisme. Hierdoor weten wij precies welke medewerker de beste match is voor u als opdrachtgever. Onze administrateurs hebben kennis van de volgende salarissoftwaresystemen:

  • Exact
  • SAP
  • AFAS
  • Unit4
  • Raet
  • ADP
  • En nog veel meer

De juiste ondersteuning

Wij zorgen voor de juiste ondersteuning voor uw organisatie. Persoonlijk contact is voor ons van groot belang. Zo weten we precies wat uw wensen zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Een goede salarisadministrateur past op uw afdeling en kan zich goed vinden in de werkzaamheden, ongeacht of dit nu op het gebied van HR, payroll of financieel is. Met behulp van onze expertise en ervaring en uw wensen komen we tot de juiste verhouding.

Onze voordelen

  • Kostenbesparing
  • beschikbaarheid
  • Expertise

Doordat wij een gedeeltelijk of volledig zorgen voor u secundaire processen kunt u zich volledig focussen op uw kernactiviteit. U krijgt bij ons een vast aanspreekpunt. Tevens bepaalt u zelf wie toegang krijgt tot de gegevens. Op onze expertise kunt u vertrouwen. Wij beschikken over de juiste kennis en houden deze op het vereiste peil.

Over Buro Payroll

Het outsourcen en detacheren van professionals op het gebied van personeels-, salaris-, en financiële administratie is ons specialisme. Wanneer u de juiste ondersteuning wenst om uw salarisadministratie blijvend te laten draaien, bemiddelt Buro Payroll graag in interim salarisadministrateurs. Ook voor tijdelijke projecten bieden wij u graag de hulp die u nodig denkt te hebben. Heeft uw afdeling behoefte aan ondersteuning? Wij helpen u graag. Of dit nu direct nodig is of op termijn, wij voorzien u in uw wensen. Via ons komt u gemakkelijk en snel aan hoogopgeleid personeel. Vooraf hebben we samen met u en de kandidaat een gesprek om erachter te komen of er een match is op inhoudelijk en persoonlijk vlak. Al onze specialisten hebben ervaring opgedaan binnen diverse organisaties waardoor ze beschikken over ruime kennis. Veel van onze klanten geven aan dat een mix van nieuwe medewerkers en mensen die langere tijd bij de organisatie werken, ideaal is.

Neem contact op!

Heeft u interesse in onze diensten en wilt u uw administratie uitbesteden? Neem contact op met Buro Payroll. Wij zijn te bereiken op +31 (0)20 820 3030 en info@BuroPayroll.nl. Bij interesse en vragen kunt u direct contact opnemen. Wij zijn u graag van dienst!Heeft u specifiek een interim salarisadministrateur met kennis van AFAS nodig? Geef het aan ons door en wij gaan voor u op zoek naar een specialist die op de korte termijn bij u aan de slag kan op basis van uw wensen.