AFAS detachering

Bent u voor de langere termijn of juist kort en direct op zoek naar ervaren professionals in werk- en personeelsinformatiesystemen? Buro Payroll is gespecialiseerd in detachering voor opdrachten met AFAS, RAET, Unit4, Exact, ADP en SAP op Financieel, HR en Salaris-gebied. Wanneer u hulp nodig heeft, omdat u zelf niet de deskundigheid in huis hebt die u behoeft, dan kunt u bij ons aankloppen voor AFAS Detachering. Onze salaris interim professionals en interim administrateurs zijn breed en direct inzetbaar. Detachering is één van de eenvoudigste vormen van uitbesteding waarbij u als opdrachtgever onze interim professional aanwijzingen geeft en volgens uw werkwijze aan het werk zet. Klinkt dit als hetgeen wat u zoekt in een extra kracht? Neem dan direct contact met ons op en wij selecteren voor u de beste kandidaat.

Wat doen wij voor u?

Buro Payroll regelt voor u een flexibele inzet van medewerkers. Wij regelen medewerkers op het gebied van personeels-, salaris- en financiële administratie. Heeft u behoefte aan een stukje ondersteuning bij een complex project of komt u deskundigheid of mensen tekort op de afdeling? Dan kunt u ervoor kiezen om bij Buro Payroll de kennis in huis te halen die u nodig heeft. Ook als huidige medewerkers door ziekte lang thuis zitten of als een collega met zwangerschapsverlof is, dan kunt u kiezen voor detachering als snelle en tijdelijke, maar kwalitatieve oplossing, indien u voor Buro Payroll kiest.

Wij gaan altijd uit van een persoonlijke aanpak, simpelweg omdat dat het beste werkt. Zo vinden we altijd een medewerker die uiterst goed bij uw organisatie past. Voor de selectie kijken we naar de mate van specialisatie en ervaring die u verwacht. Daarnaast hechten we waarde aan de ‘klik’. Er moet een klik zijn met de persoon voor een fijne en prettige samenwerking. Neem daarom gerust contact met ons op om kennis te maken met onze mensen. Met behulp van persoonlijk contact bereiken we samen het gewenste resultaat.

Waarom kiezen voor detachering?

Redenen om te kiezen voor detachering:

  • Extra capaciteit: achterstanden wegwerken of piekmomenten opvangen;
  • Inzet van experts met specifieke kennis: voor elk project de beste kennis en mensen;
  • Verzuim: Direct tijdelijke vervanging van collega’s met zwangerschapsverlof of bij sprake van ziekteverzuim.

Dit zijn de meest voorkomende redenen van onze huidige klanten om te kiezen voor detachering, maar u kunt natuurlijk ook om een andere reden kiezen voor uitzendkrachten met veel kennis van onder andere AFAS RAET, Unit4, Exact, ADP en/of SAP. Een salaris interim professional moet bijvoorbeeld betrouwbaar zijn en secuur werken. Dat verzekeren we u bij Buro Payroll, omdat we met veel zorg onze mensen kiezen.

Het voordeel van Buro Payroll is dat u binnen no time zonder veel moeite te hoeven doen aan hoogopgeleid personeel komt. Alvorens de kandidaat bij u aan het werk gaat, hebben we samen met u en de kandidaat een gesprek om te kijken of er inhoudelijk en persoonlijk een match is. Onze klanten geven aan dat een mix van nieuwe medewerkers en mensen die langere tijd bij de organisatie werken, ideaal is.

Contact

Wilt u via AFAS detachering de extra capaciteit en kennis binnenhalen? Of het nou gaat om een vrij korte periode of om een langdurige inzet, Buro Payroll is u graag van dienst met gespecialiseerde medewerkers. Bij interesse en vragen neemt u direct contact op door te bellen naar +31 (0)20 820 3030 of te mailen naar info@buropayroll.nl.