AFAS outsourcing

Voor vervanging en interim-opdrachten

Bent u voor de langere termijn op zoek naar ervaren professionals in de salaris-, personeel- en financiële administratie? Dan is Buro Payroll u graag van dienst. Buro Payroll is gespecialiseerd in AFAS outsourcing. Dit houdt in dat u bij ons terecht kunt als u eerdergenoemde administratiewerkzaamheden wilt uitbesteden aan een gespecialiseerde dienstverlener. Op deze manier neemt Buro Payroll u werk uit handen. En dat doen we op meerdere manieren: van controleren tot het volledig overnemen van alle werkzaamheden op het gebied van HR, payroll en financiën. We streven altijd naar de juiste verhouding door te luisteren naar uw wensen en door onze ervaring en kennis in te zetten. Buro Payroll staat voor u klaar wanneer het nodig is.

Onze diensten

Buro Payroll is een bureau waar u terecht kunt als u werk wilt uitbesteden. Ook als u een tijdelijke kracht op detachering of ZZP-basis wil inschakelen. Voor de volgende diensten kunt u Buro Payroll inschakelen:

Wij zijn specialist in outsourcing en in detachering. Bij outsourcing regelen wij het functioneel beheer en voeren we de salaris- en/of HR administratie uit. Onze experts voeren dit werk graag voor u uit. Outsourcing is de meest verregaande vorm van dienstverlening door een externe partij. Dat wil zeggen dat we onze dienst leveren op diverse service-levels. Buro Payroll kan u met de outsourcing dienst een heel proces uit handen nemen en dit voor u op poten zetten. Onze experts hebben naast de specialiteit in AFAS ook kennis van de systemen Unit4, RAET, SAP, Exact en ADP. In afstemming met u bepalen we wie welke werkzaamheden uitvoert.

Wanneer u gebruikmaakt van onze detachering service, zetten we voor u professionals in op tijdelijke basis. Op aanwijzing van u als klant gaat onze expert dan bij u aan de slag. Wilt u meer weten over onze outsourcing en detachering diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We leggen het u graag uit.

Over Buro Payroll

De kracht van Buro Payroll zit in de ruime systeemkennis van onze experts. Wij zijn gespecialiseerd in AFAS Profit, InSite & OutSite, maar kunnen u ook uiterst goed van dienst zijn bij diverse andere systemen (zoals ADP, Exact, Raet, SAP, Unit4). We werken altijd op een persoonlijke manier waarbij persoonlijk contact het beste werkt naar onze mening. Voor vervanging bij zwangerschapsverlof, voor een interim salarisadministrateur AFAS of voor een ander soort interim in AFAS kunt u bij ons terecht. Wij nemen u werk uit handen met behulp van AFAS outsourcing of detachering.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een tijdelijke medewerker (interim) of naar het volledig/ gedeeltelijk outsourcen van AFAS? Neem contact met ons op via het contactformulier, bel ons op +31 (0)20 820 3030 of stuur een e-mail naar info@buropayroll.nl.