Wilt u de backoffice eenvoudig en op de korte termijn outsourcen? Of dit nu voor de langere termijn is of enkel voor een korte invalperiode, Buro Payroll maakt het voor u mogelijk. Back office outsourcing kunt u overlaten aan Buro Payroll. Als expert op het gebied van back office outsourcing met een ruim aantal specialisten die voor u klaarstaan, kunnen wij u snel een passende oplossing bieden. Met de snelle hulp van Buro Payroll kunt u in no time weer de administratie, facturatie of verloning oppakken alsof er niks aan de hand is. Bij het tot stand brengen van de perfecte match tussen opdrachtgever en werknemer, letten wij op veel achtergronddetails waardoor we u kunnen verzekeren dat er geen betere match mogelijk is. Bent u klaar voor één of meer specialisten die u komen ondersteunen in de back office?

Back office ondersteuning

Buro Payroll regelt naar wens enkele ondersteunende werknemers of we regelen de complete back office middels outsourcing. Ons ruime netwerk zorgt voor snelle acties en diverse mogelijkheden. Wij kunnen wellicht iets voor u betekenen in back office outsourcing voor het verlonen van uw medewerkers, de betaling van vakantiegeld, de facturatie van klanten, het controleren op wet- en regelgeving, het bijhouden van personeelsdossiers, het doorgeven van ziekte en verzuim, documentbeheer en nog veel meer.

De professionals vanBuro Payroll

Buro Payroll weet goed van haar netwerk waar welke kennis zit. Al onze experts hebben hun eigen specialisaties, maar wat ze gemeen hebben is een ruime expertise op het gebied van AFAS Profit en andere systemen waar je als backoffice-medewerker veel mee te maken hebt. Een inwerkperiode is dus zeer kort en werk kan snel opgepakt worden door onze professionals.

Systemen waar onze professionals naast AFAS veel kennis van hebben, zijn onder andere Raet, SAP, Unit4, Exact en ADP. We werken altijd op een persoonlijke manier waarbij persoonlijk contact het beste werkt naar onze mening. Voor vervanging bij zwangerschapsverlof, voor een interim salarisadministrateur of voor een ander soort interim kunt u bij ons terecht. Wij nemen u werk uit handen met behulp van back office outsourcing.

Aanvraag back office outsourcing

Wilt u dat Buro Payroll voor u de back office outsourcing gaat verzorgen? Een verstandige keuze! Doe direct online uw aanvraag voor back office outsourcing of bel ons op +31 (0)20 820 3030. Wij helpen op korte termijn aan ondersteuning in de back office!