Geen categorie

Collega aan het woord – Lorraine Hendriks

By 26 juli 2022november 2nd, 2022No Comments

Elke dag hetzelfde doen… Hoe bedoel je?

Ik ben meer dan 10 jaar werkzaam binnen het HR werkveld. Na bijna 9 jaar van vaste werkgevers (en dus ook vaste locaties en één opdracht) was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Toen belde Buro Payroll mij om te vragen of ik interesse had om als Consultant te werken. Dat zou betekenen dat ik voor een periode een opdracht uitvoer voor opdrachtgever X en een andere periode een opdracht uitvoer voor opdrachtgever Y. Dit was wel een spannende beslissing voor mij om de detachering in te gaan, aangezien ik hier nog niet over had nagedacht. Ik had zulke leuke gesprekken met mijn toekomstige collega’s, dus moest dit serieus overwegen. Na een voor- en nadelen lijstje te hebben gemaakt, dacht ik… Ik doe het!

Inmiddels ben ik ruim 4 jaar werkzaam bij Buro Payroll en heb ik veel verschillende functies en rollen mogen vervullen. Van HR medewerker, HR Adviseur tot aan HR Processpecialist en junior Salarisadministrateur bij in totaal twaalf verschillende opdrachtgevers. Elke dag hetzelfde doen….hoe bedoel je? Het is elke keer weer anders! Leuk om steeds nieuwe bedrijven en mensen te leren kennen. Je leert andere bedrijfsculturen kennen en ziet verschillende branches. Ook doet elk bedrijf het HR werk op zijn eigen manier. Daarnaast zie je Nederland ook op een andere manier; dan weer werkzaam in Delft, in Amsterdam en dan weer in Rotterdam. Tevens leer je bij elke opdracht weer nieuwe dingen. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om buiten het leren on-the-job ook bijvoorbeeld een training, cursus of opleiding te volgen. Zo werk ik veel aan mijn eigen ontwikkeling en heb ik kunnen doorgroeien naar senior HR consultant.

Over Buro Payroll als werkgever ben ik erg tevreden. Als ik op kantoor ben in ons moderne pand in Amsterdam dan is het altijd gezellig met mijn collega’s. Iedereen is met eigen dingen bezig, maar er is altijd tijd voor een praatje of om een hulpvraag te beantwoorden. Ook op afstand kan ik altijd een collega om hulp vragen. Zeker op de Vrijmibo is het gezellig! Niet iedereen kan er altijd bij zijn vanwege de verschillende werklocaties, maar dat weerhoudt ons niet om de bittergarnituur in de oven te doen.
Lorraine Hendriks – Senior HR Consultant

Call Now Button