Wat houdt werken bij Buro Payroll in… Wie kunnen dat beter vertellen dan onze eigen collega’s?! In de reeks ‘collega’s aan het woord’ vertellen de medewerkers uit onze verschillende teams meer over hun functie, het team en de inhoud van projecten. Zo kom je bijvoorbeeld te weten waarom collega’s gekozen hebben om aan de slag te gaan als payroll consultant binnen ons outsourcingteam en op welke manier er genoeg afwisseling is in deze functie. Ook kom je meer te weten over onze klanten, de projecten, de manier waarop onze collega’s bij ons zijn gestart én wat het werken bij Buro Payroll zo leuk maakt!

Dit keer het woord aan Shanna Mors, HR consultant bij Buro Payroll. In 2019 werkte Shanna bij een grote payroll organisatie in de uitzendbranche, hier is zij het HR-vak ‘ingerold’.  Haar dagelijkse werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het verzorgen van de verloning en het bijhouden van de personeelsadministratie voor verschillende opdrachtgevers die hun werknemers uitbesteden. Bij haar functie hoorde tevens het adviseren over contracten, wet- en regelgevingen en het beantwoorden van allerlei uiteenlopende HR-vragen. Al snel merkte Shanna dat het HR-vak haar aansprak, zodoende is zij zichzelf verder gaan ontwikkelen. Inmiddels werkt Shanna ruim een jaar bij Buro Payroll als HR-consultant.

“Na een leuk kennismakingsgesprek en contact met huidige HR-consultants bij Buro Payroll was ik snel overtuigd. De functie van HR-consultant met daarbij de afwisseling past perfect bij mij! Hoewel de meeste klanten van Buro Payroll met AFAS werken, was deze software mij nog onbekend. Dankzij mijn eerste opdracht én met behulp van collega’s kreeg ik AFAS snel onder de knie en leerde ik het kennen als een fijn pakket. Inmiddels ben ik een jaar verder als consultant en heb ik een aantal verschillende klanten ondersteunt met hun HR-administratie, een stukje salarisadministratie, verzuimvraagstukken en als vraagbaak voor HR-onderwerpen.

Het contact met mensen is wat mij vooral aanspreekt in het HR-vak. Ik vind het bijvoorbeeld leuk om de sparringpartner te zijn van leidinggevende en medewerkers. Daarnaast is het werken in de detachering erg afwisselend, iets wat voor mij heel belangrijk is want anders ga ik mij vervelen! Als HR-consultant kom je bij verschillende organisaties over de vloer, van groot tot klein. Hierdoor ontmoet je niet alleen veel mensen, maar leer je ook hoe verschillende organisatie hun personeelszaken georganiseerd hebben. Elke opdracht is weer anders en leerzaam waardoor het nooit saai is! De kennis en ervaring die je opdoet bij de verschillende klanten kun je weer meenemen naar de volgende HR-opdracht waardoor ik continu mijn kennis blijf uitbreiden en nieuwe dingen leer.

Wat ik vooral fijn vindt bij Buro Payroll is dat het een informele en platte organisatie is met korte lijntjes waar iedereen goed benaderbaar is. Wanneer je hulp nodig hebt of met een vraag zit dan kan je altijd wel bij een collega terecht. Daarnaast worden er borrels en uitjes georganiseerd, wat juist belangrijk is omdat je je eigen collega’s niet vaak ziet doordat je bij de klant bent. Tijdens de uitjes en borrels heb je toch de ruimte om elkaar beter te leren kennen en een band op te bouwen.”

Heeft de ervaring van Shanna je nieuwsgierig gemaakt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw loopbaan bij Buro Payroll?! Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze collega Nina via 06 35 11 97 56 / werkenbij@buropayroll.nl om de mogelijkheden te bespreken. Eerst meer lezen over onze organisatie? Bekijk dan onze openstaande vacatures, wij kijken er in ieder geval naar uit om je te leren kennen!

Collega aan het woord: Shanna Mors, HR Consultant

Call Now Button