Wat houdt werken bij Buro Payroll in… Wie kunnen dat beter vertellen dan onze eigen collega’s?! In de reeks ‘collega’s aan het woord’ vertellen de medewerkers uit onze verschillende teams meer over hun functie, het team en de inhoud van projecten. Zo kom je bijvoorbeeld te weten waarom collega’s gekozen hebben om aan de slag te gaan als payroll consultant binnen ons outsourcingteam en op welke manier er genoeg afwisseling is in deze functie. Ook kom je meer te weten over onze klanten, de projecten, de manier waarop onze collega’s bij ons zijn gestart én wat het werken bij Buro Payroll zo leuk maakt!

Dit keer het woord aan Thalisa ter Meulen, werkzaam als payroll consultant in het salarisadministratie outsourcingteam. Toen Thalisa haar diploma Human Resources en de master Culture, Organisation & Management afrondde, is zij aan de slag gegaan als HR-medewerker in de detachering. In een korte tijd heeft zij de kans gekregen om bij verschillende type organisaties te werken en verschillende rollen uit te oefenen.

“In de periode dat ik gedetacheerd werd in het HR-vak, ben ik ook in aanraking gekomen met het payroll vakgebied. Na drie jaar detachering, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en leek het mij leuk om meer te leren over het payroll vak. Zodoende ben ik gestart als consultant in het payroll team. Samen met mijn collega’s uit het outsourcingteam ben ik verantwoordelijk voor de salarisadministratie van verschillende klanten. Toen ik startte had ik nog weinig ervaring, dus ik heb in de afgelopen 3 jaar ontzettend veel mogen leren. Zo heb ik mijn PDL opleiding behaald en ben ik doorgegroeid naar medior payroll consultant. Het fijne aan mijn rol bij Buro Payroll is dat er veel ruimte is voor ontwikkeling, waardoor het mogelijk is om mooie stappen te maken in je carrière.

Ik vind vooral de afwisseling in mijn werk erg fijn. Het payroll outsourcing team is verantwoordelijk voor de salarisverwerking van diverse klanten. Iedere klant is anders en werkt op een andere manier. Zo heb je te maken met verschillende CAO’s, werkwijzen en heeft iedere organisatie weer andere arbeidsvoorwaarden. Hierdoor zijn de werkzaamheden in de basis hetzelfde, maar is het werk nooit eentonig. Daarnaast vind ik het werken in teamverband erg fijn, er zijn altijd collega’s waarmee je kunt sparren.

Ook over Buro Payroll als werkgever ben ik heel tevreden. Naast de ruimte voor ontwikkeling is de sfeer ook top. Collega’s staan altijd klaar om te helpen waar nodig. Het leuke aan ons team is dat er verschillende expertises in huis zijn. Van HR en payroll collega’s tot aan AFAS consultants. De kennis van collega’s kan je niet alleen intern goed gebruiken maar ook voor vraagstukken bij een klant komt deze expertise goed van pas!”

Heeft de ervaring van Thalisa je nieuwsgierig gemaakt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw loopbaan bij Buro Payroll?! Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze collega Nina Roos via 06 – 35 11 97 56 / werkenbij@buropayroll.nl om de mogelijkheden te bespreken. Eerst meer lezen over onze organisatie? Bekijk dan onze openstaande vacatures, wij kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Collega aan het woord: Thalisa ter Meulen, Payroll consultant

Call Now Button