Successen mogen gevierd worden, júist in deze periode! Onlangs heeft Buro Payroll de kick-off gehad van een nieuwe samenwerking met DAK Kindercentra. Zij hebben ervoor gekozen om de salarisadministratie in AFAS uit te besteden aan Buro Payroll. Dit betekent dat wij de komende jaren de salarisverwerking in AFAS voor ruim 650 medewerkers van Dak Kindercentra voor onze rekening nemen. Tijdens de kick-off mocht de bekende slagroomtaart met logo’s natuurlijk niet ontbreken!

Payroll outsourcing Dak Kindercentra - Buro PayrollSalarisadministratie in AFAS uitbesteden

De salarisverwerking is een belangrijk proces voor iedere organisatie. Stabiliteit én de juiste kennis van wet- en regelgeving over de loonadministratie is hierbij van groots belang. Wanneer organisaties dit zelf niet op orde hebben of simpelweg geen tijd hebben om de salarisadministratie zelf (en goed) uit te voeren, dan is het een verstandige keuze om te kiezen voor het uitbesteden van de loonadministratie. Uw werknemers kunnen zich weer focussen op de kernactiviteiten van de organisatie, onze salarisadministrateurs doen waar zij goed in zijn: het voeren van een correcte salarisadministratie.

Team outsourcing payroll

Het team payroll outsourcing van Buro Payroll is verantwoordelijk voor de salarisadministratie van verschillende organisaties. Bij de werkzaamheden vinden wij het belangrijk dat het 4-ogen principe gehanteerd wordt, dat er een duidelijke functiescheiding tussen de collega’s is én we werken AVG-proof. Het volledige proces van de salarisverwerking wordt gedaan in uw eigen AFAS-omgeving waar wij zorgen voor de benodigde workflows. Alle stappen binnen de workflow worden gelogd en in het werkgeversdossier vastgelegd zijn.

Redenen waarom organisatie kiezen voor het uitbesteden van de AFAS payroll:
  • Tijdbesparing
  • Kostenbesparing
  • Verbetering van de continuïteit, kwaliteit en efficiency
  • Wegnemen van de kwetsbaarheid op dit belangrijke proces
  • Juiste loonstroken en dus tevreden medewerkers

Salarisadministratie AFAS uitbesteden?

Benieuwd naar de mogelijkheden van het uitbesteden van de salarisadministratie? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden, wij vertellen graag meer over onze manier van werken en de voordelen van payroll outsourcing!

Call Now Button