Detachering 

Tijdelijke HR, salarisadministratie en financiële administratie

Op het moment dat er behoefte is aan tijdelijke ondersteuning op het gebied van operationele of projectmatige werkzaamheden, dan staan onze professionals klaar om de organisatie te helpen!

Denk hierbij aan ondersteuning van een personeelsadministrateur, een AFAS salarisadministrateur en een financieel medewerker. Is er juist behoefte aan specifieke vakkennis zoals HR-advies of procesoptimalisatie? Dan kunnen onze processpecialisten met ruime AFAS kennis hierin ook ondersteuning bieden.

Persoonlijke aanpak

Welke medewerker het best tijdelijk ondersteuning past bij het vraagstuk, hangt onder meer af van de specialisatie en ervaring die op dat moment nodig is. Onze professionals, van junior tot aan senior, staan voor jullie klaar via Buro Payroll.

Naast de kennis is het voelen van een ‘klik’ met de persoon een belangrijk onderdeel van succesvolle detachering. Neem daarom gerust contact op om kennis te maken met onze consultants. Dankzij persoonlijk contact bereiken we samen het gewenste resultaat.

Redenen voor detachering

De meest voorkomende redenen van onze klanten om voor Buro Payroll te kiezen:

Behoefte aan extra capaciteit binnen de organisatie

Onze consultants helpen bij het wegwerken van achterstanden en het opvangen van piekmomenten.

Behoefte aan HR, salarisadministratie of financiële expertise

Onze consultants zijn gespecialiseerd in deze vakgebieden en helpen de organisatie verder.

Behoefte aan tijdelijke ondersteuning vanwege verlof of verzuim

Dankzij de tijdelijke inzet van onze consultants lopen de belangrijkste bedrijfsprocessen continu door.

Het voordeel van detachering

Wanneer er binnen de afdeling een tekort is aan personeel, kunnen organisaties ervoor kiezen om tijdelijk personeel in te huren. Dankzij detachering is er snel deskundig personeel beschikbaar die een frisse blik kan werpen op de processen óf gewoon de werkzaamheden kan uitvoeren waar behoefte aan is.

» Back-up van de gespecialiseerde teams binnen Buro Payroll
» Op korte termijn inzet van HR, finance en payroll professionals
» Gespecialiseerd in AFAS (maar ook bekend met andere software systemen)
» Ruime kennis en expertise binnen verschillende branches

Detachering via Buro Payroll

Het team van Buro Payroll bestaat uit hoogopgeleide professionals, voor tijdelijke ondersteuning van HR, salarisadministratie en financiële vraagstukken. Onze consultants zijn op korte termijn beschikbaar om jullie afdeling te ondersteunen of projecten op te pakken.

Na een kennismakingsgesprek met de geschikte consultant bepalen we of er een inhoudelijke en persoonlijke match is. Is er een match? Dan zorgen we er samen voor dat onze collega snel van start kan gaan. Onze klanten geven aan dat een mix van externe specialisten en medewerkers die langere tijd bij de organisatie werken, ideaal is.

Benieuwd wat wij bieden?

Bel of mail Sebastiaan

06-33847054
sebastiaan@buropayroll.nl