Een dag als HR consultant bij
Buro Payroll

Je begint de dag met een kop koffie of thee, en zoekt een werkplek, gezien je een kantoor dag hebt vandaag waar ook jouw HR collega’s van Buro Payroll aanwezig zijn. Je werkt voor een klant in de energiebranche voor de duur van 5 maanden. Je bent al 2 maanden voor ze aan de slag en weet precies wat er moet gebeuren!

Je opent jouw laptop en er staan al heel wat e-mails voor je klaar om beantwoord te worden. Je beoordeeld deze op basis van prioriteit en gaat aan de slag. Je beantwoord de vraag over het verzuimbeleid, maakt een werkgeversverklaring, zoekt informatie op voor de HR Manager en stuurt informatie naar een sollicitant.

Ze hebben jouw gevraagd om het indienst- en onboardingsproces in kaart te brengen en suggesties te doen voor verbetering. Je overlegt met collega’s om duidelijker de behoefte uit te vragen, kijkt naar de huidige workflows en signalen in het personeelssysteem AFAS Profit en maakt een start aan jouw advies-document.

Je verwerkt nog een aantal HR-mutaties via het medewerkers/managers-portaal InSite af en de dag zit er weer op. Vandaag weer een hoop werk verzet en morgen weer een dag. Time flies when you are having fun!