Een dag in het salarisadministratie outsourcingteam

Je begint de dag met een kop koffie of thee en zoekt een werkplek, want vandaag werk je een dag vanaf ons kantoor in Amsterdam. De planning voor vandaag heb je scherp; je weet dat de deadline voor jouw klant bij de kinderopvang de hoogste prioriteit heeft. Je opent de AFAS omgeving van de eerste klant en handelt de salarismutaties via de workflows af. Jouw (dagelijkse) takenlijst voor deze klant is weer bij en op naar de volgende.

Voor de volgende klant heb je een aantal vragen gekregen via de e-mail die jouw aandacht vereisen. Zij vragen om een proforma berekening voor een sollicitant en een werkgeversverklaring voor een medewerker. Deze handelingen zijn geautomatiseerd in AFAS dus kunnen vrij snel afgehandeld worden. Terwijl je bezig bent, word je gebeld met een spoedvraag m.b.t. tot het uitbetalen van een voorschot. Dit handel je af en vervolgens ga je weer verder met de werkzaamheden waar je hiervoor mee bezig was.

Na een laatste controle op de maandafsluiting zit jouw dag er weer op voor vandaag. Met tevreden klanten en een afgevinkte takenlijst sluit je jouw laptop af, morgen weer een gevarieerde dag!