Interim controller

Heeft u te maken met een tijdelijk bezettingsprobleem op de afdeling HR of Financiën? Los dit probleem op de korte termijn op met een interim controller. Laat een gebrek aan mensen, tijd of expertise uw organisatie niet remmen. Buro Payroll kan u middels een interim controller ondersteunen uw bedrijfsprocessen niet te vertragen. Een interim controller is een tijdelijke waarnemer die zich bezig kan houden met de planning en controle binnen uw bedrijf. Zo kunnen al uw andere specialisten zich ook bezig blijven houden met waar zij het beste in zijn. De tijdelijke interim controller kan ervoor zorgen dat u de ruimte heeft om uw werkprocessen efficiënter en effectiever te maken. Heeft u interesse in een interim controller ter ondersteuning? Neem gerust contact op met Buro Payroll.

Onze experts

Buro Payroll kan snel een professionele interim controller voor u regelen die u komt ondersteunen op het moment dat u dat het hardst nodig heeft. Een interim controller moet naar onze mening perfect in uw organisatie passen om zijn werk goed uit te kunnen voeren. Als interim moet je goed in de groep liggen en goed om kunnen gaan me iedereen. Alvorens een interim bij u aan het werk gaat, hebben we samen met u en de kandidaat een gesprek om te kijken of er inhoudelijk en persoonlijk een match is. Voor de selectie kijken we naar de mate van specialisatie en ervaring die u verwacht. Daarnaast hechten we waarde aan de ‘klik’. Er moet een klik zijn met de interim voor een fijne en prettige samenwerking in het team.

Maakt u zich zorgen over wat uw huidige personeel van een interim controller vindt? Onze klanten geven aan dat een mix van nieuwe medewerkers en mensen die langere tijd bij de organisatie werken, ideaal is. Wilt u meer weten en kennis maken met onze experts? Neem dan gerust contact met ons op. Door persoonlijk met elkaar in gesprek te gaan, streven we samen naar het gewenste resultaat.

Interim controller nodig?

Voor een deskundige interim als controller bent u bij Buro Payroll aan het juiste adres. Onze professionals hebben een ruime systeemkennis en zijn erop gericht het uiterste van zichzelf en van uw afdeling te vragen om samen het best haalbare resultaat te bereiken. Al onze experts zijn gespecialiseerd AFAS partner en hebben kennis van systemen als RAET, Unit4, Exact, ADP en SAP.

Wanneer u overweegt een interim in te zetten als controller, helpen wij u daar graag bij. Bel ons direct op +31 (0)20 820 3030 en we denken met u mee over uw mogelijkheden. Wanneer u contact met ons opneemt, helpen wij u graag zo goed als we kunnen aan een geschikte interim controller voor uw afdeling.