Interim HR ter versterking

Soms heeft een afdeling wat versterking nodig om achterstanden weg te werken of om ze bij voorbaat te voorkomen. Indien u wel wat ondersteuning kunt gebruiken op de afdeling HR, kunt u een interim HR inzetten via outsourcing. Voor professionele outsourcing kunt u terecht bij Buro Payroll. Wij zijn specialist in detachering en outsourcing en zorgen snel voor een flexibele inzet van medewerkers wanneer u ze nodig heeft. U kunt bij ons terecht voor personeel op het gebied van personeels-, salaris- en financiƫle administratie. Lijkt een interim HR u een goede (tijdelijke) oplossing voor uw afdeling? Buro Payroll adviseert u graag over uw mogelijkheden en helpt u graag zo snel mogelijk aan de meest geschikte ondersteuner op de korte termijn.

Wat kan een interim HR voor u betekenen?

Een interim op de HR-afdeling kan meer voor u betekenen dan u wellicht denkt. Buro Payroll zorgt voor betrouwbare en deskundige werknemers die u precies op de vlakken kunnen ondersteunen waar u het nodig heeft. Dat kan dus alles zijn. U geeft uw wensen door en wij zoeken de perfecte kandidaat voor uw job. Wij kunnen u extra expertise bieden bij HR-processen, zoals: werving & selectie, mutaties in het personeelsinformatiesysteem, instroom-doorstroom-uitstroom, conversies, registratie van ziekteverzuim, het digitaliseren van personeelsdossiers en meer. Zolang u duidelijk kunt aangeven waarin u ondersteunt wilt worden, vinden wij een interim HR voor u die exact over de kennis en kunde beschikt die nu ontbreekt in uw organisatie.

Zelf een interim HR selecteren

Wilt u extra capaciteit in huis halen in de vorm van een interim HR? Buro Payroll helpt u daar graag snel aan. Wij selecteren de beste werknemers die passen binnen uw aangegeven profiel en vervolgens houden we samen gesprekken met de mogelijke kandidaten. Op basis van deskundigheid en persoonlijkheid kiest u een geschikte interim die de HR-afdeling gaat ondersteunen. Wij kunnen u op zeer korte termijn aan een deskundige interim HR helpen indien u spoedig versterking nodig heeft. Neem bij interesse direct contact met ons op en Buro Payroll helpt u aan die extra capaciteit.