Interim salarisadministrateur AFAS ter ondersteuning

Heeft u op de administratieafdeling behoefte aan ondersteuning? Of dit nu per direct is en voor de langere termijn of naar verwachting over enkele weken in verband met piekmomenten en maar tijdelijk, Buro Payroll voorziet in uw wensen, ook voor een interim salarisadministrateur AFAS. Wij kunnen voor u zorgen dat er op tijd en geheel naar uw wensen een interim salarisadministrateur met specialistische AFAS kennis bij u aan de slag gaat.

Wij zijn gespecialiseerd in het outsourcen en detacheren van specialisten op het gebied van personeels-, salaris-, en financiële administratie. Wanneer u de juiste ondersteuning wenst om uw salarisadministratie blijvend te laten draaien, bemiddelt Buro Payroll graag in interim salarisadministrateurs AFAS. Ook voor tijdelijke projecten bieden wij u graag de hulp die u nodig denkt te hebben. Wij helpen u graag.

Dé AFAS expert

De specialisten van Buro Payroll hebben allen persoonlijke kwaliteiten, maar iedereen is een interim salarisadministrateur gespecialiseerd in AFAS. AFAS Profit is een systeem dat onze specialisten vanbinnen naar buiten kennen en waar ze met gemak bij ieder bedrijf in kunnen werken. Buro Payroll heeft extra zorg besteed aan het kennisniveau van onze experts in AFAS, zodat we u altijd de beste kennis en ondersteuning kunnen bieden wanneer u met AFAS werkt. Zoekt u dus naar een interim salarisadministrateur met AFAS kennis? Dan bent u bij Buro Payroll aan het meest geschikte adres!

Kennis van alle salarissoftware

Naast specifieke interim salarisadministrateurs met een zeer ruime werkervaring en kennis van AFAS, kunt u ook bij Buro Payroll terecht voor interims met andere specialisaties. Al onze interim salarisadministrateurs hebben in principe kennis van (bijna) alle salarissoftware. Er zit in ieder geval altijd iemand in ons ruime netwerk van ervaren professionals die u op de korte termijn kan komen ondersteunen. Salarissoftware waar onze interim salarisadministrateurs naast AFAS kennis van hebben, zijn:

  • Raet
  • SAP
  • Exact
  • Unit4
  • Youforce
  • ADP
  • En nog veel meer

Een interim salarisadministrateur AFAS aanvragen

Neemt u gerust contact met ons op bij de behoefte aan een flexibele inzet van medewerkers op het gebied van personeels-, salaris-, en financiële administratie. Heeft u specifiek een interim salarisadministrateur met kennis van AFAS nodig? Geef het aan ons door en wij gaan voor u op zoek naar een specialist die op de korte termijn bij u aan de slag kan op basis van uw wensen.