Interim salarisadministrateur

Heeft u op de afdeling administratie te maken met uitval, een collega met zwangerschapsverlof of is er een andere reden waardoor u binnenkort of per direct op zoek bent naar een interim salarisadministrateur? Voor onder andere een interim salarisadministrateur kunt u zich wenden tot Buro Payroll. Wij zijn gespecialiseerd in het outsourcen en detacheren van specialisten op het gebied van (personeels)administratie, boekhouding en meer. Wanneer u hulp nodig heeft om uw salarisadministratie blijvend te laten draaien, bemiddelt Buro Payroll graag in interim salarisadministrateurs. Ook voor tijdelijke projecten kunnen wij interims regelen die u kunnen ondersteunen. Wij helpen u graag om het werk zoals gewoonlijk door te kunnen laten gaan, zonder dat er achterstanden in het werk ontstaan. Wij helpen u graag verder.

Interim salarisadministrateurs met ruime kennis

Buro Payroll heeft een ruim netwerk aan interim salarisadministrateurs die op zeer hoge eisen zijn geselecteerd. Zo hebben al onze specialisten een ruime kennis van alle salarissoftware. Iedereen heeft zijn eigen specialisaties en die kennen wij, waardoor we altijd de beste match tussen u als opdrachtgever en onze werknemers kunnen samenstellen. Salarissoftware waar onze interim salarisadministrateurs kennis van hebben zijn:

  • Exact
  • SAP
  • AFAS
  • Unit4
  • Raet
  • ADP
  • En nog veel meer

De beste ondersteuning

Wij doen ons uiterste best om u de beste ondersteuning die u zich kan wensen te bieden. Om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn van uw wensen zorgen wij in ieder geval dat we persoonlijk overleg hebben over wat u wilt en wat wij voor u kunnen betekenen. Een goede interim salarisadministrateur past bij uw afdeling en organisatie en kan zich goed vinden in de werkzaamheden, of dit nou op het gebied van HR, Payroll of Financieel is. Met onze ervaring en uw wensen komen we tot een juiste verhouding.

Neem contact op!

Bij interesse in de ondersteuning van een interim salarisadministrateur kunt u direct contact opnemen met Buro Payroll. Wij zijn te bereiken op +31 (0)20 820 3030 en info@BuroPayroll.nl. Bij interesse en vragen kunt u direct contact opnemen. Wij zijn u graag van dienst!