Onze klanten

Onze klanten zijn verspreid over heel Nederland en bevinden zich in verschillende branches. Van (middel)grote onderwijsinstellingen en bedrijven binnen de financiële sector tot aan zorginstellingen en MKB. Bij ons staat een succesvolle samenwerking voorop!

De collega’s van Buro Payroll ondersteunen bij uiteenlopende wensen. Denk aan het overnemen van de AFAS salarisadministratie door middel van outsourcing tot aan tijdelijke ondersteuning in de vorm van detachering. Onze professionals zijn gespecialiseerd in interim ondersteuning op het gebied van HR, salarisadministratie en financiële vraagstukken.

Wij werken onder andere samen met:

Klantervaringen

Ellen de Boer - Senior HR Business Partner @ CACEIS

De collega die wij hebben ingezet van Buro Payroll was direct inzetbaar om een collega met zwangerschapsverlof te vervangen. De meerwaarde zat hem in haar kennis van AFAS in combinatie met inzicht in onze HR & Payroll processen. Daarnaast was deze medewerker voor ons ook een collega met de juiste persoonlijkheid en paste ze perfect in ons team. Als het aan ons ligt zou ze mogen blijven, het is dat ze zelf graag bij jullie blijft. Bij een nieuwe opdracht zullen we Buro Payroll weer vragen naar de mogelijkheden.

Benieuwd wat
wij bieden?

Bel of mail Sebastiaan

06-33847054
sebastiaan@buropayroll.nl